TEA Massage

 
TEA staat voor Transformerend Energetisch & Aromatische Massage
Deze massage is een zachte en rustige massage die wordt toegepast op de blote rug. En ook de oren, voeten en handen krijgen prettige aandacht.  Ze is erop gericht om spieren, organen en zenuwen te stimuleren. De massage zorgt voor een heerlijke ontspaning in het lichaam en het hoofd. Hierdoor gaat de energie weer volop door het lichaam stromen. Met als doel je te bevrijden van oude blokkades en spanningen.               

                           "Wat een heerlijke ontspannende massage!
                                       ik voelde de hele dag en de dag erna mijn rug heerlijk aanwezig.
                                                die ontspanning heb ik al heel lang niet meer gevoeld
                                                          mijn hoofd is zelfs stil geweest een aantal dagen
                                                                         genieten :-)"


De massage heeft een transformerende werking op verschillende lagen van je Zijn. Ze helpt je om je dichter bij je innerlijke kern te laten komen. Hierdoor geeft het je inzichten over situaties die op dat moment in je leven spelen of hebben gespeeld. Door de zachte manier van masseren wordt er positieve energie geplaatst naar plaatsen waar blokkades zijn losgelaten. Je voelt dat er verandering intreed, er komt een diepe -met meditatief overeenkomstige-, ontspanning in alle lagen van je Bewuste, Emotionele en Fysieke Zijn, en hierdoor kunnen er een aantal belangrijke zaken in je leven gaan veranderen..
                                         massage tafel TEA
Ons lichaam kent enkele belangrijke centra en reflexzones. Een van de belangrijkste centra is de ruggengraat welke wordt beschermd door de wervels. hier komen alle zenuwbanen vanuit het gehele lichaam samen. Deze zenuwbanen regelen en besturen de verste uithoeken van ons lichaam, de massage stimuleert en herstelt zover mogelijk de oorspronkelijke werking die ertoe bijdragen dat er in het lichaam een harmonisatie optreed. Via de huid en reflexzones op de rug, voeten, hoofd en oren worden de essentiële oliën doorgegeven aan de energiebanen, de hartchakra en de kruinchakra om zo een totale ontspanning en zelf herstel te helpen bewerkstelligen.

Ik zet tot 8! verschillende Etherische oliën in bij deze massage. Wat een heerlijke geur beleving geeft. Elk van deze oliën hebben een eigen werking; zowel Fysiek, Emotioneel als spiritueel. Voor ieder persoon kunnen dat andere oliën zijn; Ik stem deze precies op de jou af, omdat geen mens hetzelfde is. Ik raak je ruggengraat heel zacht aan en strijk hierbij omhoog. Zodat alle punten geraakt worden en herinneringen losgemaakt. Hierdoor kom je helemaal tot ontspanning en krijgen je organen weer de goede energie binnen. Terug naar beneden raak ik de punten als je blaasmeridiaan aan. Deze laat oude spanningen los en maakt weer ruimte vrij voor nieuwe energie enzo wordt ook je flexibiliteit bevorderd. Ook de blaasmeridiaan loopt over de ruggenwervels. Deze blaasmeridiaan is met haar 67 punten de langste en oppervlakkigst gelegen meridiaan. Via de rug maakt zij verbinding met alle organen. Zij voert de losgekomen spanningen/afvalstoffen af. Deze massage creëert ontspanning, heft hardnekkige blokkades op en werkt diep door in alle organen van het lichaam.

De behandeling duurt max 90minuten waarin je vertroeteld  en gemasseerd wordt.
                        
          "Van Monika kreeg ik eerst een ontspannend voetenbad, waarna ik lekker warm werd ingepakt ik voelde mij net een cadeautje"

in het kort: 
*loslaten van spierspanning en spierknopen, 
*spanning in je lichaam leren herkennen
*het verlaagt stress, geeft rust, veiligheid en geborgenheid
*gewrichten soepeler maken, verminderd ontstekingsreacties,
*pijn verlichten
*bevorderd het zelfgenezend vermogen
*het versterkt je immuunsysteem,
*het verhoogt de bloedcirculatie, 
*reinigt en balanceert lichaam en geest.
*balanceren van het sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel.
*wanneer je niet van harde massages houdt
*deze TEAMassage kan prima deel uitmaken van een ontspanningsmassage.
*meer genieten van en in contact met eigen lichaam

20171207 114146
De massage is voor iedereen geschikt. Als je last hebt van psychische klachten, zoals stress, spanningen en moeheid kan deze massage je heel goed helpen bij het verminderen van klachten. Je komt in een totale ontspanning, waardoor je weer nieuwe energie opdoet. Je raakt weer (meer) in balans en voelt je vitaler. Hierdoor kan je beter omgaan met klachten als stress en spanningen. Ook wanneer je rugklachten of een operatie hebt gehad als bijv een hernia dan is deze massage prettig.

                             "Zalig! gelukkig mag je bij Monika meteen een nieuwe afspraak plannen"