Psychosociaal Coaching

Wanneer je lekker geinstaleerd op de behandeltafel ligt, en er Energetisch contact is gemaakt met jouw veld. Is er ruimte waarin er Intuïtief bij mij een onderwerp opkomt. Vaak hoor ik het, soms zie of andere keer voel ik het onderwerp waar we het op dat moment over gaan hebben. Het kan ook zijn dat je oplossingen aangereikt krijgt, maar ook opdrachten, tips en ideeen waarmee je thuis aan de slag kan. Dit onderwerp heeft te maken met de "verstoring" in jouw Energie; fysiek Energetisch en/of Emotioneel. Door deze "aan te raken" door het bespreekbaar te maken, kan ook op deze wijze heling plaats gaan vinden. Zo behandelen we je Fysieke Lichaam, je Energetische veld én je Emotionele draag en veer-kracht.

Deze onderwerpen kunnen recent of "in het nu" zijn maar ook uit het verleden. Het is altijd jouw keus of je dit gesprek en daarmee de heling aangaat. Vaak is er na de 1e Energie-behandeling al verandering te bemerken. Je gaat anders reageren dan voorheen. Het Zelfvertrouwen groeit, De Ont-wikkeling of Transformatie gaat van start, het proces van Los-laten is begonnen.

Hoe snel de genezing of heling plaats vindt, hangt af van de periode waarover de blokkades gevormd zijn
en in verre u klaar bent om los te laten van wat oud is en niet meer bij u past.


 Ik werk op basis van vertrouwen, veiligheid, ruimte en aandacht, gecombineerd met humor en een recht door zee mentaliteit.  

 

IMG 48t8ap