Massages

Massages
"Ze activeren je afweer en ondersteunen je zelfgenezend vermogen helpen je te herstellen en intergreren je met je fysieke lichaam na een massage ben je weer een met jeZelf" ByMonika

"Tijdens een massage ontdek je hoe fijn het is jeZelf weer compleet te voelen"

Energetische Wellness Massage

Elke massage die ik aanbied is een unieke reis vol met geuren op zichzelf. 
Energetische Massage, deze massage neemt het hele fysieke-systeem mee in deze reis. 

in een van te voren geteste GeurFrequentie of bouqet van geuren, kom je tot je Zelf, je komt in rust.
Heerlijk thuis komen in je lichaam terwijl de Energie en de werking van de oliën op je inwerken.
De massage laat je ontspannen zodat je dit alles tot je kunt laten komen..  

“In de rust komt de stilte in de stilte komt de rust.. met deze rust komt er ruimte..” 

8 Frequenties Massage

Frequentie Massage 
Deze massage is een zachte en rustige massage die wordt toegepast op de blote rug. En ook de oren, voeten en handen krijgen prettige aandacht.  Ze is erop gericht om spieren, organen en zenuwen te stimuleren.

De massage zorgt voor een heerlijke ontspanning in het lichaam en het hoofd. Hierdoor gaat de energie weer volop door het lichaam stromen. Met als doel je te bevrijden van oude blokkades en spanningen.                

 Edelsteen Wellness Massage

Een heerlijke massage met hoge frequentie trilling van voorverwarmde bergkristallen. Deze kristallen zijn opgeladen en gereinigd in het zeezoutwater en in het maanlicht waardoor deze hun prachtige energie overlaten stromen op jouw fysieke en energetische lichaam.

Van edelstenen is bekend dat deze een helende werking kunnen hebben op ons fysieke en emotionele lichaam. Het geeft een energetische diepte werking.

Door de warmte van de edelsteen word de doorbloeding van je huid geactiveerd en kunnen de massageoliën dieper in je spierlagen komen om daar hun werk te doen. Oliën kunnen zijn aardend, hout, bloemen, kruiden en citrus geuren..

Nek Rug Schouder Arm Massage

Echt een NEXT-Level massage. Gelegen op een warmwater kussen kun je heerlijk op je rug liggen wanneer je rug, nek of schouderklachten hebt. Je hoeft je niet om te draaien tijdens de massage, dat is al een weldaad op zich.

Met heerlijke oliën die je rug-nek-schouder-spieren ontlasten met oliën die daar bij passen.. Denk aan hout en kruiden-frequenties vaak om te verwarmen, te ontspannen en te aarden.

Reflex &Frequenties Massage

Reflex & Frequenties is gebaseerd op VoetReflexZones in combinatie met Essentiele Oliën. VoetReflex is een holistische alternatieve geneeswijze die er van uit gaat dat alles met elkaar in verbinding staat. Want weet je dat je voeten de spiegel van je lichaam zijn?

Je voeten hebben allerlei energiepunten die in verbinding staan met de rest van je lichaam. Door het masseren van een bepaald deel in je voet, zet je een ander deel van je lichaam aan het werk. Zo verdwijnen blokkades. Je voelt hierna dat je voeten er weer zijn

VoetReflexZone Massage is geschikt voor iedereen.
 
  

 

© ByMonika 2022 Alle rechten voorbehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *