Helende Frequenties

Ook wel Fonoforese of ToonPunctuur genoemd. Dit zin duidelijk hoorbare en voelbare trillingfrequenties. Deze trillingfrequenties worden overgebracht door middel van speciale stemvorken, het is subtiele en krachtige methode om de balans te herstellen. De trlillingen worden overgebracht door te luisteren of om de vorken op het lichaam te plaatsen. Elke stemvork heeft een eigen frequentie. En elke frequentie heeft een eigen Hz getal, deze staat op zijn manier weer in verbinding met een kleur, een planeet en onze organen en klachten. 

Door deze vorken met verschillende trillingsfrequenties (Hz) wordt geblokkeerde energie (vaak erg voelbaar) weer in beweging gezet. Deze fonoforesevorken zijn precisieinstrumenten waarmee ik heel gericht werk. Het lichaam neemt de viberaties over die het nodig heeft en elke Fonoferese-vork is afgestemd op bepaalde kosmische frequentie, zoals de omloop van een planeet rond de zon. Deze frequenties of ritmes zijn onderdeel van ons leven op aarde en de processen in ons lichaam. Denk maar aan het effect dat de maan heeft op ons, op eb en vloed, ed. Afhankelijk van de hulpvraag of klacht worden de stemvorken ingezet. De harmoniserende trillingen werken door tot in de cellen, organen en weefsels.

Wanneer we ons realiseren dat klank trilling is en we weten dat trilling elk deel van ons lichaam raakt,  kunnen we begrijpen dat klank niet alleen door onze oren maar door elk cel in ons lichaam wordt gehoord. Klanken hebben iets magisch. Ze zijn grenzeloos en tijdloos, ze kunnen je zo uit het niets intens raken..
 
                                                         "De kracht van klank om te helen is fundamenteel.
                                                                                                      Het is het meest intensief werkend, niet chemische medicijn.."
                                                                                                                                       -Oliver Sacks, neuropsycholoog-
 
                         Met deze tonen worden het zelfhelend vermogen van ons lichaam en ons energielichaam in balans gebracht. Alles is Energie..
  
Om een idee te geven van de tonen..   https://www.youtube.com/watch?v=4DURTJ1lPqA  Deze trillingen zijn goed te horen en misschien voel je ze ook.. en dan te bedenken wat ze kunnen doen wanneer ze op het lichaam worden geplaatst... 
                                                
                                                                Toonpunctuur Monika Bruntink Cousto Planeten 2