Frequentie Massage

"Met deze Massage waan je je in een Geur Walhalla"

"Wat een heerlijke ontspannende massage! Ik voelde de hele dag en de dag erna mijn rug heerlijk aanwezig. Deze ontspanning heb ik al heel lang niet meer gevoeld. Mijn hoofd is zelfs stil geweest een aantal dagen
genieten :-)"

Deze massage is een zachte en rustige massage die wordt toegepast op de blote rug. En ook de oren, voeten en handen krijgen prettige aandacht.  Ze is erop gericht om spieren, organen en zenuwen te stimuleren. De massage zorgt voor een heerlijke ontspanning in het lichaam en een stil hoofd. Hierdoor gaat de energie weer volop door het lichaam stromen. Met als doel je te bevrijden van oude blokkades en spanningen.              

De massage heeft een transformerende werking op verschillende lagen van je Zijn. Ze helpt je om je dichter bij je innerlijke kern te laten komen. Hierdoor geeft het je inzichten over situaties die op dat moment in je leven spelen of hebben gespeeld. Door de zachte manier van masseren wordt er positieve energie geplaatst naar plaatsen waar blokkades zijn losgelaten. Je voelt dat er verandering intreed, er komt een diepe -met meditatief overeenkomstige-, ontspanning in alle lagen van je Bewuste, Emotionele en Fysieke Zijn, en hierdoor kunnen er een aantal belangrijke zaken in je leven gaan veranderen..

Ons lichaam kent enkele belangrijke centra en reflexzones. Een van de belangrijkste centra is de ruggengraat welke wordt beschermd door de wervels. hier komen alle zenuwbanen vanuit het gehele lichaam samen. Deze zenuwbanen regelen en besturen de verste uithoeken van ons lichaam, de massage stimuleert en herstelt zover mogelijk de oorspronkelijke werking die ertoe bijdragen dat er in het lichaam een harmonisatie optreed. Via de huid en reflexzones op de rug, voeten, hoofd en oren worden de essentiële oliën doorgegeven aan de energiebanen, de hartchakra en de kruinchakra om zo een totale ontspanning en zelf herstel te helpen bewerkstelligen.

"Zoveel fijne Geuren, de rest van de dag ruik je nog heerlijk"

Er worden tot 8! verschillende Etherische Frequentie oliën ingezet bij deze massage.
Dit geeft een heerlijke geur beleving.

Elk van deze oliën hebben een eigen werking; zowel Fysiek, Emotioneel als spiritueel. Voor ieder persoon kunnen dat andere oliën zijn.

Deze worden precies op de jou afgestemd, omdat geen mens hetzelfde is. Elke olie die ingezet gaat worden verteld je iets. Ze staan ergens voor. Dat ga ik je vertellen op het moment dat je heerlijk met een beker drinken en je voeten in een voetenbad zit. laat je verassen wat de oliën je gaan vertellen. . .

Dan gaan we beginnen en installeren we je op de massagebank. We werken altijd met verwarmde olie en starten we doordat ik je ruggengraat heel zacht aanraak en strijk hierbij omhoog. Zodat alle punten geraakt worden en herinneringen losgemaakt. Hierdoor kom je helemaal tot ontspanning en krijgen je organen weer de goede energie binnen. Terug naar beneden raak ik de punten als je blaasmeridiaan aan. Deze laat oude spanningen los en maakt weer ruimte vrij voor nieuwe energie en zo wordt ook je flexibiliteit bevorderd. 

De blaasmeridiaan loopt over de ruggenwervels. Deze blaasmeridiaan is met haar 67 punten de langste en oppervlakkigst gelegen meridiaan. Via de rug maakt zij verbinding met alle organen. Zij voert de losgekomen spanningen/afvalstoffen af. Deze massage creëert ontspanning, heft hardnekkige blokkades op en werkt diep door in alle organen van het lichaam.

De behandeling duurt in totaal 90minuten waarin je gemasseerd en vertroeteld wordt.

in het kort: 
*loslaten van spierspanning en spierknopen, 
*spanning in je lichaam leren herkennen
*het verlaagt stress, geeft rust, veiligheid en geborgenheid
*gewrichten soepeler maken, verminderd ontstekingsreacties,
*pijn verlichten
*bevorderd het zelf-genezend vermogen
*het versterkt je immuunsysteem,
*het verhoogt de bloedcirculatie, 
*reinigt en balanceert lichaam en geest.
*balanceren van het sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel.
*wanneer je niet van harde massages houdt
*deze Massage kan prima deel uitmaken van een ontspanningsmassage.
*meer genieten van en in contact met eigen lichaam

De massage is voor iedereen geschikt. Als je last hebt van psychische klachten, zoals stress, spanningen en moeheid kan deze massage je heel goed helpen bij het verminderen van klachten. Je komt in een totale ontspanning, waardoor je weer nieuwe energie opdoet. Je raakt weer (meer) in balans en voelt je vitaler. Hierdoor kan je beter omgaan met klachten als stress en spanningen. Ook wanneer je rugklachten of een operatie hebt gehad als bijv een hernia dan is deze massage prettig.

"Wanneer ik alleen al binnenkom, ruik ik de geuren en begint mijn lijf zich te ontspannen" Heerlijk!

“Ik voel mij altijd net een cadeautje bij Monika op de behandeltafel.”
AB

“Mijn rug, mijn voeten en zelfs mijn oren zijn blij na deze massage”

" Ik kom al een aantal jaren bij Monika en de Energiemassages-behandelingen helpen mij de reumatische pijnen in mijn lichaam dragelijk te houden"
Mirjan

maak een afspraak
Bel of Wapp 0613277181

© ByMonikaBruntink 2020 Alle rechten voorbehouden