Magnetiseren

                                                       "Lieve Monika,wat een bijzondere ervaring. Vol liefde, compassie, 
                              overtuiging en respect heb ik een prachtige energetische behandeling van je mogen ontvangen" 

We hebben allemaal wel eens ergens in een rij gestaan wachten. En gevoeld dat een andere Energie (te) kort bij je staat, je voelt de aanwezigheid van de persoon achter je.. In jouw persoonlijke ruimte. Deze persoonlijke ruimte is je heilige ruimte, jouw Aura of misschien liever; jouw Energie-veld..
Wanneer dit Energie-veld optimaal is, is deze helder en schoon. Dan voel je je prettig, relaxed, je kan reageren, beslissen en leven vanuit jouw goddelijke intentie, of liever vanuit jouw bron. Je staat in je Kracht, letterlijk in je Energie, met je "voeten op de grond". Je kan de "wereld aan".

Wanneer je Energie-veld niet optimaal is kunnen er allerlei klachten zijn, die van buitenaf maar ook van binnenuit kunnen komen.. Wanneer je niet in je kracht staat, voel je je veelal zwaarder, schieten je emoties nogal eens op en neer, of blijf je er misschien zelfs wel "in hangen". Moe, emotioneel, boosheid, onmacht, aanhoudende gedachtenstromen, ect. Maar ook kunnen er, wanneer je langer bent doorgelopen; fysieke pijnervaringen -klachten ontstaan zijn. Klachten kunnen ontstaan uit diverse "triggers" oud of nieuw trauma: Emotioneel, Fysiek, ect

                               "De Energie-behandelingen helpen mij, de reumatische pijnen in mijn lichaam dragelijk te houden"

Wat kun je dan met Magnetiseren?
Magnetiseren is het overbrengen van Energie. Door af te stemmen en contact te maken met jouw Energie-veld en lichaam, stroomt deze Energie via mijn handen op je over. Op deze manier kan ik blokkades en trauma's opsporen en jouw fysieke, Energetishe en emotionele Zelfgenezend vermogen stimuleren. Tegelijkertijd zien we wat er bij jou opkomt aan reacties (bijv. emoties of trillingen) en wat ik intuïtief aangereikt krijg. We kunnen hiermee fysiek, Energetisch en psychisch opruiming houden. Alle overbodige ballast wat je mee draagt maar je be-last wordt weggenomen.

Zo ontstaat er ruimte, je kunt weer adem halen, het hoofd wordt lichter, de schouders ontspannen zich, het krampachtige verdwijnt. Er komt ruimte, lucht, rust, energie en stroming voor in de plaats, je kan weer "rechtop lopen". Waar je voorheen over in kon zitten kunt je nu makkelijker loslaten.

Elk lichaam heeft een Magnetisch of Energetisch veld. Door intuïtief te kijken en met mijn handen te voelen zoek ik dit veld af. Op de ene plek is er een overschot aan energie dan wordt het te veel weggehaald. Waar te weinig energie is, wordt deze aangevuld. Vaak wordt tijdens de Energie-overdracht een warmte, koude luchtvlaag, een straling, een gekriebel of getintel ervaren. Dit is de Energie die door het fysieke-systeem stroomt en opgenomen wordt door het lichaam. Dit geeft een soort loomheid waardoor je in rust komt.

                                 "Dankjewel voor je hulp bij mijn zoektocht. Ik heb weer vertrouwen gekregen in alle mooie dingen
                     die gaan komen en zie steeds beter in dat ook ik mag zijn wie ik ben, Wat je geeft, krijg je weer terug. Super bedankt!"


Wat kun je verwachten?
Kom je voor een eerste keer? Dan zal er een Intake of Analyse-gesprek plaatsvinden voordat we daadwerkelijk gaan "werken". Reken hierbij op 90min max.
Wanneer je op de behandelbank goed en lekker warm ingepakt ligt, begin ik bij de voeten en enkels om je te "gronden". Zo kom je in een ontspannen staat. Mijn handen hangen kort boven het fysieke lichaam en soms raken mijn handen deze licht aan. De energie die wordt doorgegeven heeft een heel hoog trillingsniveau, deze wordt door het lichaam opgenomen. Door dit trillingsniveau wordt het zelf genezend vermogen aangesproken en blokkades opgelost. Hoe snel de heling werkt hangt af van de periode waarover deze blokkades zijn gevormd. En in hoeverre je in staat bent om los te laten van wat oud is. Vaak merk je direct effect van een behandeling door vermindering van de klacht.

Ook na een periode van ziekte en/of onbalans werkt een behandeling heel effectief om sneller te herstellen.
Wanneer je gebruik gemaakt van een gehoor apparaat is het fijner om deze gedurende de behandeling uit te doen. Dit omdat de Energie flink kan storen op het apparaat..
Sommige fysieke processen als bijv Artrose zijn onomkeerbaar ivm beschadigingen aan bot/weefsel, Toch kan de Energie het draaglijker maken, de pijn kan tijdelijk verminderen of zelfs verdwijnen..

                                             "Vandaag een geweldige healing van Monika Bruntink gehad. Ik kan de wereld weer aan!"

Energie is voor iedereen, volwasenen, kinderen, bij zwangerschap, grootouders, dieren en ja ook planten!

                                                                                                     

                                                                                                                lees meer op de pagina Referenties