Edelsteen Massage

"Zalig ! gelukkig mag je bij Monika meteen een nieuwe afspraak plannen"

"Het effect van de steenmassage is zo bijzonder"

Een massage met de verwarmde FrequentieStenen geeft een extra dimensie aan een massage. Elke steen heeft een eigen trilling, dit heeft te maken met div redenen. oa waar ze gevonden zijn in en op onze aarde, de kleur die ze heeft, welke elementen en natuurkrachten ze bezitten. 

Ik werk graag met de Bergkristal, ze is helder soms met witte vegen die eruit zien als een “gevangen windvlaag”. soms zit er een regenboogenergie in de steen opgeslagen wat voor elke chakra weer optimaal werkt qua overdracht.  

Deze Edelsteen Massage is een holistiche combinatie van een energetische behandeling, de frequentieStenen, FrequentieOliën en een zachte massage. 

Een diep ontspannende massage ervaring die al je energetische centra’s in je lijf aanspreken..  Een massage is een belangrijk deel in de holistische geneeskunde. Het werkt als “medicijn”, wordt preventief ingezet mbt klachten, als heling en zeker ook om ontspanning in het lijf te krijgen. Aanraken op fysiek en emotioneel gebied is een vorm van communicatie en een essentieel onderdeel van een vitaal gezond leven.

 

"De Bergkristal-Massage ervaarde ik als waardevol"

"Rozenkwarts, Roze Kwarts, .. ze ademt liefde, ze trilt liefde ze helpt je hart te her-openen wanneer je die gesloten hebt.
Ze zegt omarm jeZelf, Geniet van je Zelf,
Houd van jouwZelf,
Jij bent het waard om er tezijn,
JIJ bent WELKOM

"De EdelsteenMassage met Rozenkwarts.. geweldig! alsof mijn hartepijn lichter was na de massage.. heel bijzonder"
Mirjam

Rozenkwarts is de steen voor het hart en het hartchakra.
Ze opent je hart en is goed voor je gevoel van eigenwaarde.
Deze stenen maken je bewust van je behoeftes. De ene keer zorgen ze voor rust en de andere keer werken ze juist stimulerend. Rozenkwarts helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Lichamelijk goed voor de bloedsomloop, nieren en bijnieren

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.
Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.
De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans

"Bergkristal, Mijn favoriete massage voor nu 🙂 "
Maud

Steen-Frequenties & Wellness ByMonika

© ByMonikaBruntink 2023 Alle rechten voorbehouden