Dieren & Energie

Voor dieren maak ik graag gebruik van foto-analyse. Ik maak dan contact met de Energie van het dier en dan wordt vaak al veel duidelijk. 
Deze energie vertelt mij dmv tekst, beelden, geuren of kleuren wat er verteld mag worden. Dat kan een verandering van iets praktisch zijn, maar ook waar ze tegen aan lopen of juist missen. 

In december begonnen met druppels voor onze Friese Stabij tegen vuurwerkangst,
dit ging zo goed, dat Monika in januari een andere samenstelling heeft gemaakt
om Aike wat relaxter te laten omgaan met andere reuen 

en bij spannende momenten zijn uitval gedrag te minderen. 
Na een maand al een hele grote verandering. 
Aike is veel relaxter. 
Bedankt Monika, ook namens Aike

Na het lezen van de Energie volgt een telefonisch contact moment en leg ik uit wat er speelt voor het dier. Dit contact moment duurt maximaal 60 minuten inclusief het lezen van de foto (plusminus 30 minuten). De foto moet er bij voorkeur een zijn waar uw dier alleen op staat. Vaak gebeurt er tijdens het analyseren van de foto energetisch al het een en ander.

Dit is merkbaar aan bijv een diepere slaap of juist onrustig maar ook staren is een signaal, meestal reageert het dier wat anders dan anders.Wanneer het dier "last" heeft van een of meerdere gemoedstoestanden is het prettig en aan te bevelen om te starten met Bach Bloesem Remedies. De bloesems werken op de gemoedstoestanden. Elke "toestand" heeft en eigen frequentie/trilling en daar past als tegenhanger een bloesem bij die als het ware deze trilling neutraliseert. Vaak merk je op korte termijn al verandering. Specifiek voor het dier test ik uit welke het meest van toepassing zijn en de heilzaamste werking heeft. Hieruit maak ik een compositie van de bloesemenergie in een 30ml flesje en kunt u deze komen halen of ik kan het naar u verzenden*. Dan kan er gestart worden met de inname van druppels dit kan gewoon rechtsreeks in de mond, door het voer of nog makkelijker in de drinkbak (er wordt een beschrijving bijgevoegd).


Gemoedstoestanden kunnen zijn: onrust, stress, onzekerheid, angst, pijn, ziekte, trauma, grote en kleine veranderingen van bijv opvoeder of een zwangerschap, geboorte, nieuw huisdier die erbij komt, sinterklaas of kerst en het knallen tbv oud en nieuw, uitvallen naar andere honden, kinderen, auto's ect.

                                                nohr en mila
                       "We zijn allemaal een prachtige daad van Moeder Natuur, 
                                         net zo goed als welke bergwei of riviermonding, spreeuwenvolk of zomerstorm dan ook.." 
                                                                                                 (StarHawk)

*Verzenden via brievenbuspost € 4.95