Bach Bloesem Remedies

klik op de link voor het nieuwste Bach-nieuws..

Heeft jouw kind of jijzelf last van de (enorme) stress voor de toets of examen-tijd die er aan komt of voor een presentatie of voor de 2e of 3e keer afrijden voor Auto rijexamen?
Slaap jij, je partner of je kind bijna niet of moeilijk in doordat het in het hoofd maar blijft malen?
Heb jij of je kind heftige angst voor iets? Wil je kind niet of moeilijk naar school? Wordt jij of je kind overbelast door alle prikkels?
Wordt er binnenkort een kindje verwacht en reageert je huisdier wat ongemakkelijk en hierover maak je je zorgen?
Komt oud en nieuw eraan met alle onrust en knallen van dien..,
gaan jullie verhuizen, gaan jullie opvakantie en het huisdier naar het pension maar voelt zich daar ongemakkelijk. Overweeg dan de unieke Bach Bloesem Remedies. Deze werken op energetisch niveau aan deze problemen zodat er weer oa helderheid en kaarheid komt, rust in het lichaam, aarde onder je voeten.

De Bach Bloesem Remedies zijn 38 prachtige en zeer verschillende Remedies, gemaakt uit Energie van verschillende bloesems. Deze bloesem-energieen hebben tot doel ondersteuning te bieden ter voorkoming van ziekte. Ziekte veroorzaakt door emotionele factoren als neerslachtigheid, angst trauma ect die genezing mogelijk belemmeren. Zij kunnen (evt. preventief) ingezet worden in tijden van grote zorgen en stress. Elke Remedie is bedoeld voor een bepaalde gemoedstoestand of emotie. Lichamelijke ziekten worden niet rechtstreeks behandeld door de Bloesems maar wel door de harmonie te herstellen in de geest. Hierdoor worden de natuurlijke lichamelijke afweermechanismen geactiveerd. 

"Ik voel met de week dat ik anders wordt, ik reageer niet meer zo heftig als voor heen en
dikwijls wordt ik minder geraakt dan verwacht. 
 
Vond de reading als zo bijzonder, zo doeltreffend. Van sommige aangehaalde stukken uit mijn leven
wist ik niet eens dat ik dat meedroeg als een last.
er vallen nu zoveel stukjes op hun plek..
Met verbazing en herkenning heb ik naar Monika geluisterd.." 


Wanneer: De Bloesems zijn met name behulpzaam voor velen, die zich over het algemeen vermoeid en ongezond voelen zonder dat daar een specifieke medische diagnose voor te vinden is. De remedies kunnen gebruikt worden of in combinatie met medische of andere behandelingsmogelijkheden. De Bloesem-Energie heeft een milde werking en kan gebruikt worden door mensen van alle leeftijden, baby's zowel als ouderen. Ze zijn ook heilzaam voor dieren en planten. Het systeem van dr Bach is Compleet omdat het emoties behandelt en niet datgene wat die emoties in gang zet. Dat geldt niet alleen voor vandaag, gisteren of morgen, maar voor altijd. Deze Energie wonders uit de natuurzet ik in op div momenten van een behandelingstraject.   

"Ik stond versteld, hoe mijn dochter ineens veranderde!
Ze was amper nog maar 2 weken met de druppels bezig"

Hoe: Tijdens een Energie-behandeling of Bach Consult kijken we samen naar de mogelijkheden van welke bloesem(s) op jou van toepassing zijn. De Bach Bloesem Remedies zijn zeer veilig en kunnen voor zowel volwassenen als kinderen of dieren en planten gebruikt worden. De Remedies kunnen eventueel bij alle medische- en/of andere behandelmethoden gebruikt worden en staan op geen enkele manier daarbij in de weg.


"Monika, ik wil je bedanken voor je advies en druppels. onze zoon zijn examen-stress is aanzienlijk verminderd,
hij heeft het examen zowaar bovenverwachting heel relaxt afgelegd. We zijn allemaal aangenaam verrast :-) "

De bloesemcompositie test en maak ik speciaal op maat in een 30ml flesje voor mens, dier of plant. Door middel van afstemming op een foto en deze te analyseren en evt wat jij mij kunt vertellen, kijk ik welke bloesems gaan werken. Dit overleg ik dan met jou en in overleg stuur ik het flesje naar je op of kun je deze komen halen. Waarna er gestart kan worden met de inname van druppels. Gewoon rechtsreeks in de mond of in een glas water (er wordt een beschrijving bijgevoegd). De bloesems werken op de gemoedstoestanden.Elke "toestand" heeft en eigen frequentie/trilling en daar past als tegenhanger een bloesem bij die als het ware deze trilling

 

 

 

 Op Praktijk voor Energie kom je op mijn Facebook pagina, hier staan diverse Bach Bloesems vermeld, Wellicht herken je er vast wel een paar mbt je eigen persoonlijkheid, die van je kind of juist bij je huisdier. Wanneer je liever een folder ontvangt, vraag deze gerust aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., liever een afspraak maken of verdiepende informatie bel mij dan vrijblijvend op 0613 277 181