Reflex & Frequentie Massage

Reflex & Frequenties Massage

Onze voeten zijn verbonden met al onze organen.

"door deze te masseren, word je Chi of Prana aangezet"

Reflex & Frequenties Massage, een reis van 60 minuten

Het lichaam is weerspiegeld in de voeten, handen, gezicht en rug. Voetreflexologie heeft als uitgangspunt dat in/op de voet reflexzones kunnen worden gevonden. Deze zone’s corresponderen met de systemen in ons lichaam.

Je organen, spieren, endocriene systemen en zenuwstelsels werken effectiever. Voetreflexzone therapie is een krachtige stimulans waardoor het lichaam in balans komt. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam kan zijn werk doen. 

Een massage zorgt voor een betere stofwisseling en sneller afvoeren van afvalstoffen. Veel water drinken helpt je lichaam deze af te voeren. U voelt zich ontspannen en beter bestand tegen de dagelijkse beslommeringen.

Bij binnenkomst gaat u heerlijk liggen en na de anamnese starten we de behandeling.

De massage word aangevuld met heerlijke oliën die terplekke ingezet worden om bijv te sederen van pijn, een activering, ontspanning, verwarming, lymfe draineren, hormonaal te steunen ed

Reflex & Frequenties Massage Plus, een reis van 90 minuten

Je voeten hebben allerlei energiepunten die in verbinding staan met de rest van je lichaam. Door het masseren van een bepaald deel in je voet, zet je een ander deel van je lichaam aan het werk.

Bij binnenkomst, krijg je een heerlijk ontspannen voetenbad met mineralen en zachte oliën. De anamnese vind plaats en we starten een heerlijke behandeling. ook de Fonoforese vorken kunnen erbij komen dit zijn zachte trillingen die een activerende of sederende frequenties overbrengen via de voet. Ook de chakra’s worden behandeld.

Hierna een heerlijke zachte voetscrub en een afsluitende creme. je neemt na de behandeling heerlijk warme, geactiveerde en zachte voeten mee naar huis. 

een behandeling
Reflex & Frequentie 60min €50.00
Reflex & Frequentie Plus is 90min €75.00 

"Hiermee stimuleer je je weerstand en het zelfgenezendvermogen"

“Ik voel mij altijd net een cadeautje bij Monika op de behandeltafel.”
Angelique

“Ik voel mij een worden met je tafel.. alsof ik zweef”

" Heerlijke rust na de behandeling, ik voel dat ik weer voeten en gronding heb."
Simone

ByMonika

Alle Creativiteit kan ik kwijt in het concept van ByMonika. .  
Als ‘Geur-Frequentie specialist’ maak ik diverse uitgeteste combinaties voor mens & dier. 
Rollertjes, flesjes en sprays, maar ook om te verdampen, inhaleren en voor onderweg stel ik mooie specifieke combinaties samen.

En als masseur componeer ik mijn eigen massagetherapie.
de 8-Frequenties-Massage; Transformerend, Energetisch & Aromatische Massage met 8 verschillende geuren die specifiek voor jou getest zijn. Hiermee, met de 8 verschillende geuren zacht gemasseerd worden.. hoe heerlijk is dat!

de Energetische Massage; de combinatie van een energetische behandeling en een massage is werkelijk subliem! Een diep ontspannende massage ervaring die al je energetische centra’s in je lijf aanspreken..  

De VoetReflexZone & Frequenties Massage, diepe ontspanning via je voeten.. rust in je hoofd en je lijf, eventuele pijnplekken in je lijf worden behandeld waardoor deze kunnen gaan herstellen. Met behulp van en in combinatie met de Essentiele Oliën worden de processen ondersteund. .

© ByMonika 2022 Alle rechten voorbehouden