GeurTraining

"Geur doet je be-leven"

Wanneer je last ervaart van reukverlies door oa Corona of een hersenletsel, is dat erg vervelend.

Veel mensen die een coronabesmetting hebben gehad, ervaren dat hun reukvermogen is veranderd, verminderd of zelfs verdwenen is. Bij een normale verkoudheid of griep kan dat ook gebeuren, maar herstelt zich dit vrij snel. Bij een coronabesmetting zien we dat patiënten nog maanden last kunnen houden.

De mogelijke verklaring is dat het virus zich vastzet op de ondersteunende cellen omheen de geurreceptoren waardoor deze de geurprikkel niet meer kunnen doorgeven aan onze hersenen.

Het goede nieuws is dat we onze hersenen kunnen heropvoeden om geuren opnieuw te leren herkennen door een geurtraining met etherische oliën!

Niets smaakt of ruikt lekker: je weet dat het lekker smaakt, ruikt of proeft maar kunt het niet “grijpen” met je neus of smaakpapillen.. “hoe vervelend” dat dat kan zijn. De hele dag door proef en ruik je normaliter en nu komt via die weg geen informatie meer. 

Het Plan:  Een pakketje bevat 5 genummerde flesjes en 1 rollerflesje met verschillende GeurFrequenties. Om jouw limbische systeem te triggeren heb ik een aantal bekende oliën in een flesje of inhaler gedaan.

het zijn pure 100% biologische en echte “plantaardige “ Geur-Frequentie oliën van de merken Chi, Volatile en PrimaVera. 

Elk flesje geeft een specifieke geur die jouw limbische systeem triggert de geur “te herkennen en te plaatsen” en je neus helpt om weer te gaan functioneren . Hoe lastig het is zonder reuk of smaak…

Gedurende dag ruik je meermalen (bijv elk uur!) 10 a 15 seconden aan een flesje nr 1 dan wacht je even bijv 1 minuut om het limbische systeem tijd te geven. Daarna flesje 2 10 a 15 seconden, 1 minuut rust flesje 3.. ect ect

Er bij zit ook een rollerflesje, in dit flesje zit de een andere specifieke Frequentieolie, rol deze 5x daags over de gebieden van je neusholtes, neusbrug over je wangen en net boven je wenkbrauwen. (het flesje moet nog wel opstarten, rol voor het eerste gebruik over je handen of armen tot de eerste olie lijn zichtbaar is. . Rol ook de buitenzijde van je duimen ter hoogte van het bovenste “duimkootje”, naar het topje van je duim toe,  daar zitten de reflexzones van je neus.

Welke Geur-Frequentie zit er in elk flesje?:
Elk flesje heeft een Frequentie Olie met een beetje neutrale basis olie , zodat het veilig in gebruik is mocht het in contact komen met je huid.
Flesje 1  Frequentie; Fris Helder Ruimtelijk (6e Chakra)
Flesje 2  Frequentie; Aardend, Gronderig en Rokerig (1e chakra)

Flesje 3  Frequentie: opschonend, fris-zoet sprankelend en warme knuffel geur
Flesje 4  Frequentie; fris activerende geur, Opbeurend, zet je slijmvliezen aan tot actie, energetisch beschermend (4 en 7e chakra)

Flesje 5   een bloem Frequentie; warme liefdevolle geur, als een warme jas, aardend als openend

Flesje 6  een Roller met daarin een neutrale draagolie van Amandel Jojoba met een specifieke frequentie.
van deze frequentie is bekend dat deze oa je systeem energie geeft, deze liefdevol oppept, ze werkt slijmoplossend en is licht ontstekingsremmend. Deze ontspant de luchtwegen bij verkramping en benauwdheid.

Dit doe je voor 12 weken meermalen per dag.

Uit studies is gebleken dat mensen die deze training hebben uitgevoerd een verbeterd reukvermogen hebben gekregen. * het effect van deze reuktraining is geen geneesmiddel maar een manier om het herstel te stimuleren. 

Graag wil ik je vragen of je met ongv een maand; een mail/app/berichtje te sturen om van je te lezen wat er evt veranderd is. .  

Weet je genoeg en wil je een afspraak maken of nog wat meer weten?

bel 0613 277 181 of via mail monika@monika.bruntink.nl
Voor het laatste nieuws klik je op links: Media & FB

Lieve groet Monika,
Praktijk voor Energie, Holistische Massage, Geur & Bach -Frequenties

GeurTraining; "ik heb het gedaan en eindelijk met de zevende week kwam er iets geur door... wat was ik daar gelukkig mee.. de eerste geur die ik rook was heel fris het leek op pepermunt of rozemarijn.. wat was ik blij!!"

© ByMonikaBruntink 2021 Alle rechten voorbehouden