GeurFrequenties

"Geur is een beleving" Een ervaring, deze werkt op je systeem Energetisch, Fysiek, Psychisch en Emotioneel"

Geur-Frequenties noem ik de essentiële oliën – ook wel etherische oliën genoemd –

Deze bevatten de vluchtige bestanddelen van bloemen, planten, wortels, zaden, vruchten, houtsoorten of harsen. Deze oliën beschermen de plant tegen ziektes, zorgen ervoor dat de plant een specifieke geur en eigenschappen heeft en bevatten de levenskracht van de plant. Om die reden hebben ze een enorme impact op zowel lichaam als geest. In de Aromatherapie worden essentiële oliën toegepast ter bevordering van de gezondheid.

De therapeutische eigenschappen van deze oliën hebben invloed op het menselijk lichaam, zowel fysiologisch als psychologisch. Aromatherapie probeert het zelfhelende vermogen van de mens te stimuleren en de aanwezige levensenergie te ondersteunen mét het gebruik van essentiële oliën.

We weten dat geuren ons blij kunnen maken denk maar aan de geur van mandarijntjes, Grapefruit, Citroen en Bergamot Of juist een rustgevende werking kunnen geven zoals Jasmijn, Wierook, Rozen of Lavendel.

Maar weet u ook dat de juiste oliën je kunnen activeren, verwarmen of koelen, motiveren, pijn verminderen of je met de voeten op de aarde kan zetten? Elke GeurFrequentie heeft unieke in te zetten eigenschappen.

Stel je bent oververmoeid door een BurnOut, dan kijken we samen welke olie bijpassend is of we stellen zelf een compositie samen. Je hebt het gevoel/ervaring de hele winter verkleumd te zijn dan is daar een warme essentiële olie die daarvoor ingezet kan worden. Je zit te veel in je hoofd, je gedachten schieten alle kanten op, of je staat enorm zenuwachtig voor een sollicitatie of een presentatie, dan is daar een fijne rustgevende en een aardende olie voor.

Ons Energetisch systeem werkt middels onze Chackra’s of Energie wielen, levenswielen. Zo heeft ook elk wiel een voorkeur voor bepaalde olie. Rozen “Rosa damascena” ofwel de Damascener Roos is de koningin onder de geuren. Ze heeft een van de hoogste Frequenties onder de oliën met 320Hz, een geweldige olie die ons raakt en helpt ons hart weer open te zetten voor al het moois wat er is. Ze maakt ons als het ware weer verliefd op het leven.

Maar ook Calendula is een mooie olie om je hart te genezen. Of Bergamot maakt ons blij, deze kan gevoelens van hitte en onrust kalmeren.

Lavendel, wat een prachtige balans brengende olie! Op ons huid doet deze wonderen maar Energetisch is ze nog net zo geweldig! De lavendel is een verbindende olie en is voor veel doelen in te zetten. En zo heeft elke frequentie een fantastische unieke werking en verhaal..

Een Frequentie kan oa. ingezet worden dmv
1 verdamping in een verdamper of een aromalamp,
2 via een inhaler waar je zo nu en dan aan ruikt, 
2 Specifieke samengestelde huidolie, waaraan de juiste Frequenties zijn toegevoegd.
3 Massage met inzet van de juiste oliën kunnen we heel veel bereiken

Ik bied div massages aan, ga je mee op FrequentieGeurenReis, plan dan een geurige afspraak..
Wilt u er meer over lezen dan vindt u ook info op FB ByMonika en Instagram ByMonika , 
bel 0613 277 181 of Mail: monika.bruntink@upcmail.nl

“Als ik binnenkom.. die geuren.. alsof ik meteen al alles achter mij laat.. heerlijk even niets, alleen genieten van de rust, stilte, geuren en de massage... ik kom werkelijk thuis in mijn lijf”

" Ik gebruik al een poosje de geuren die Monika mij aanbevolen en getest heeft, ik slaap sindsdien elke avond met de aromalamp aan en doe de olie hierin, en slaap heerlijk door.. ontzettend waardevol "
Megan

ByMonika

Alle Creativiteit kan ik kwijt in het concept van ByMonika. .  
Als ‘Geur-Frequentie specialist’ maak ik diverse uitgeteste combinaties voor mens & dier. 
Rollertjes, flesjes en sprays, maar ook om te verdampen, inhaleren en voor onderweg stel ik mooie specifieke combinaties samen.

En als masseur componeer ik mijn eigen massagetherapie.
de TEA-Massage; Transformerend, Energetisch & Aromatische Massage met 8 verschillende geuren die specifiek voor jou getest zijn, gemasseerd worden.. hoe heerlijk is dat!
de Energetische Massage; de combinatie van een energetische behandeling en een massage is werkelijk subliem! Een diep ontspannende massage ervaring die al je energetische centra’s in je lijf aanspreken..  

 

 

© ByMonikaBruntink 2020 Alle rechten voorbehouden