GeurFrequenties voor Dieren

"Door vooraf even te laten ruiken, merk ik dat hij veel relaxter word en is tijdens het werken"

Bij dieren werkt deze holistische manier van werken vaak vele malen sneller dan bij ons. ze Zijn veel meer dan wij dat zijn. Ze zijn veel sneller met het proces dat ervoor zorgt dat zij bij hun instincten komen ook al leven ze niet meer in het wild.. Onze dieren zijn vaak prachtige “Aarde Engelen” die ons begeleiden en wijzen op wat we te doen hebben.. De vraag is veel al kunnen we het zien..

Dieren kunnen vaak zelf heel goed aanvoelen wat goed voor hen is, ze kunnen ook hiernaar handelen. Wij als mensen zijn vaak degene die de problemen voor hen hebben gecreëerd, mede door het geïndustrialiseerde tijdperk; we zitten meer binnen, hebben minder tijd voor ze, zij moeten zich “voegen” naar onze wensen en ruimte. 

Gelukkig keert het besef bij ons terug, dat het belangrijk is dat een hond hond kan zijn, een kat kattendingen kan doen, vogels in huis of een enorme volières rond kunnen om hun vleugels te strekken, en konijntjes niet in een minuscuul hok hoort te zitten en een Paard niet 23u per dag in de stal hoort te staan. Uiteindelijk zijn dieren in de afgelopen eeuwen de toegang tot hun natuurlijke en instinctieve gedrag minder kwijtgeraakt dan wijzelf.

Het Limbische systeem van dieren is veel gevoeliger en sterker ontwikkeld dan die van ons mensen. Hier kunnen we dan mee werken met betrekking tot de GeurFrequenties. Meteen moet ik erbij vertellen dat doordat het limbische systeem beter is ontwikkeld de geuren die wij prettig vinden bij dieren in een enorme hoeveelheid binnenkomt varen via de neus. Hier probeer ik in de samenstelling altijd rekening mee te houden, soms de is de kwaal te erg waardoor de geur te sterk kan zijn voor de neus.

Oliën mogen nooit en te nimmer (net als bij ons) in contact komen met de ogen, en ook niet in oren gedruppeld worden. 

 

"Mijn hond had enorme oormijt, Monika maakte een goede samenstelling en ze is goed herstellende"

“Nadat Nala geopereerd was, heb ik bij Monika een olie voor de wondheling besteld. het is echt heel mooi geheeld”
Deborah & Nala

“Voor onze hond Prins hebben we van Monika het advies gekregen om een combinatie te doen met bach remedies en een olie. Hij was al voor oud en nieuw een stuk relaxter.”

© ByMonikaBruntink 2020 Alle rechten voorbehouden