Frequenties voor Dieren

Bach Frequenties tgv dieren

"Ken bijna mijn dier niet meer terug, wat een mega verandring"

"Bedankt! Haar angst en schrik is enorm afgenomen, Yfke is een stuk relaxter"

Voor dieren maak ik graag gebruik van foto-analyse waarbij ik test welke bloesems het best passend of heilzaam zijn. Ik maak dan contact met de Energie van het dier en dan wordt vaak al veel duidelijk. Deze energie vertelt mij dmv tekst, beelden, geuren of kleuren wat er verteld mag worden. Dat kan een verandering van iets praktisch zijn, maar ook waar ze tegen aan lopen of juist missen. 

Na het lezen van de Energie volgt een telefonisch contact moment en leg ik uit wat er speelt voor het dier. Dit contact moment duurt maximaal 60 minuten inclusief het lezen van de foto (plusminus 30 minuten). De foto moet er bij voorkeur een zijn waar uw dier alleen op staat.

Vaak gebeurt er tijdens het analyseren van de foto energetisch al het een en ander. Dit is merkbaar aan bijv een diepere slaap of juist onrustig maar ook staren is een signaal, meestal reageert het dier wat anders dan anders. Wanneer het dier “last” heeft van een of meerdere gemoedstoestanden is het prettig en aan te bevelen om te starten met Bach Bloesem Remedies.

De bloesems werken op de gemoedstoestanden. Elke “toestand” heeft en eigen frequentie/trilling en daar past als tegenhanger een bloesem bij die als het ware deze trilling neutraliseert. Vaak merk je op korte termijn al verandering.

Specifiek voor het dier test ik uit welke het meest van toepassing zijn en de heilzaamste werking heeft. Hieruit maak ik een compositie van de bloesemenergie in een 30ml flesje en kunt u deze komen halen of ik kan het naar u verzenden*. 

Dan kan er gestart worden met de inname van druppels dit kan gewoon rechtsreeks in de mond, door het voer of nog makkelijker in de drinkbak (er wordt een beschrijving bijgevoegd).

Gemoedstoestanden kunnen zijn: onrust, stress, onzekerheid, angst, pijn, ziekte, trauma, grote en kleine veranderingen van bijv opvoeder of een zwangerschap, geboorte, nieuw huisdier die erbij komt, sinterklaas of kerst en het knallen tbv oud en nieuw, uitvallen naar andere honden, kinderen, auto’s ect. 

*Verzenden via brievenbus-post €5.50

Weet je genoeg en wil je een afspraak maken of nog wat meer weten?

bel 0613 277 181 of via mail monika@monika.bruntink.nl
Voor het laatste nieuws klik je op links: Media & FB

Lieve groet Monika,
Praktijk voor Energie, Holistische Massage, Geur & Bach -Frequenties 

"Mijn Paard! Eerst knalde hij nog alle kanten met mij op, nu ik weet waar ik opletten moet samen met de inname van de Remedies van Monika zie ik hem veranderen.. we zijn er nog niet maar dat gaat vast nog komen.
Gaat nu zoveel beter in onze samenwerking. Voel mij harstikke trots!!"

“Onvoorstelbaar wat Monika kon vertellen.
Nu 3 weken geleden met de Bach begonnen, we zijn benieuwd naar de vorderingen die ze nog meer gaat maken.. en uiteraard zelf moeten we ook het een en ander veranderen in ons gedrag tegenover haar”

" Ik kom al enkele jaren bij Monika eerst voor mij zelf en nu voor mijn kat.. heel bijzonder hoe het werkt"
Maud

Recensies

 Aike

In december begonnen met druppels voor onze Friese Stabij tegen vuurwerkangst, dit ging zo goed, dat Monika in januari een andere samenstelling heeft gemaakt om Aike wat relaxter te laten omgaan met andere reuen  en bij spannende momenten zijn uitval gedrag te minderen.  Na een maand al een hele grote verandering.  Aike is veel relaxter.  Bedankt Monika, ook namens Aike

Tess

 

“Mijn paard Tess was jong en fel toe ze bij mij kwam. De vorige eigenaar kon er weinig meer mee. Ik wilde het wel proberen, zag in haar iets wat ik niet definiëren kon. 

 

Na een half jaar wilde ik het opgeven totdat ik Monika op FB tegen kwam. Bach Bloesems….?, ik dacht kan het tenminste nog proberen. Na de analyse kwam eruit dat mijn Paard nooit begrepen was. Zo graag wilde maar niet snapte wat er gevraagd werd. 

 

Daarbij werd ze door de vorige eigenaar te flink aangepakt wat haar vertrouwen en zelfvertrouwen enorm geschaad had. Na de Analyse ben ik meteen begonnen met de druppels en zag haar zienderogen veranderen! Nu na 4 Bach flesjes is ze een heel ander paard! De dag dat ze uit zichzelf naar mij toe kwam…. Dankjewel Monika, wat ben ik blij dat we je gevonden hebben!

 

Femke

 

“Onze lieve friese Staby Femke ( in april 3 jaar) werd door trauma’s in het verleden een onzekere, angstige hond. 
Dat resulteerde in uitvallen naar o.a. brommers, hardlopers en grote auto”s die veel lawaai maken.
Ook schrok ze van ieder onbekend geluid. 

Monika maakte voor haar een mix van Bach Flowers voor haar op’ maat”. 
Het resultaat is verbluffend! Na 3 pipetflesjes is Femke weer een blije, ontspannen hond! 

Ze schrikt soms nog wel, maar dat is ook wel een eigenschap van veel staby’s, het zijn hele gevoelige honden. Na 5 dagen merkten we al verschil in haar gedrag, eigenlijk geloofden we het eerst niet.. maar ze werd alleen maar relaxter.

Dank je wel, Monika, ook namens Femke!”

Olleke

 

“Onze Friese stabij Olleke was een wat onzekere hond. Eerst niet als klein pupje maar is vreselijk geschrokken van een grote vuilniswagen en vuurwerk midden in de zomer. Daarna is ze steeds wat angstig en onzeker geworden. Vooral voor harde geluiden en vuurwerk schrok ze zo erg dat ze steeds ergens achter of onder kroop. 

Het was ook een slechte eter die ook aan de magere kant was. Mijn man las op Facebook over Monica en wilde dit graag proberen. Na contact gehad te hebben met Monica die een foto had “gelezen” zijn we druppels die ze voor Olleke heeft klaargemaakt gaan gebruiken. 

Na een paar weken telefonisch kontakt besloten we een nog iets andere samenstelling te gaan gebruiken hebben. we hebben een Olleke gekregen die veel beter in haar vel zit, veel beter eet en veel minder schrikkerig is. Heel blij dat we Monica gevonden hebben en haar hulp. 

Heel hartelijk dank Monica. Jan en Ina en van Olleke.”

 

Rakker

“Onze hond had veel aan de Bach druppels die Monika samenstelde, 
mocht een foto mailen en ik kreeg een heel verhaal terug…  Wat geweldig was, ineens begreep ik mijn Rakker veel beter.

En met een simpele handeling kon ik hem helpen. Gewoon druppels toevoegen aan het drinkwater”.
Waar hij last van had verminderde met 1 flesje en verdween zelfs bij de 3e fles.”      

© ByMonikaBruntink 2020 Alle rechten voorbehouden