Energetische Wellness Massage

Geniet van een heerlijke reis
terug naar je thuis
je basis

"Deze massage is zo heerlijk, ik voel mijn lijf weer"
"het voelt weer dat ik compleet ben"

De “Energetische Wellness Massage” is een heerlijk ontspannende zachte maar diep werkende massage. 
Deze is werkt met je Chakra’s. Chakra’s zijn de energiecentrales van ons lichaam. Ze lijken op draaiende wielen, of draaikolken van energie. Elk chakra heeft zijn eigen energie en zijn eigen functie binnen ons energiesysteem. 

Deze massage laat je voelen hoe je jouw chakra’s kunt ervaren en praktisch kunt inzetten als hulpmiddel voor bewustwording. Bij deze massage gaat het om het bewust ervaren van je levensenergie. 

Deze stroomt door het lichaam als een onzichtbaar circulatiesysteem dat bestaat uit energie lichamen (de aura), energie centra (de chakra’s) en energie banen (de meridianen). 

Bij deze massage gebruik ik aanrakingen om de chakra’s, hun thema’s, de energiebalans en eventuele energie blokkades bewust te laten voelen zodat je deze kunt bevrijden van wat je niet meer helpt om goed in je leven te staan. Deze Massage brengt je rust, geeft je bewustwording en brengt je in balans.

 

Lieve Monika, wat er gebeurde na deze massage. Ik was de rest van de dag in stilte! stilte in mij! alsof alles even op standby stond. al het andere waar ik mij zo druk om maak normaal gesproken kon mij niet meer van de wijs brengen. De hele dag heb ik heerlijk geroken en was zo ontspannen! Ik verheug me al op mijn volgende massage van de chakra's over 2 weken! groetjes Ilse"

 

We starten deze massage met een heerlijk warm voetenbad, waarna we Energetisch je chakra’s gaan ervaren heerlijk liggend op de behandeltafel. Elke massage is uniek, en bij een ieder anders. Daar waar een Chakra aandacht vraagt zal deze ook meer aandacht ontvangen. De massage vindt dmv lichte aanraking zonder druk en niet-lichamelijk; in je energetisch veld plaats. Deze massage vindt plaats op je rug,  je benen en voeten, buik, handen, armen en schouders, je hoofd en nek of gedeelten hiervan. 

Per Chakra kan er een essentiele olie worden ingezet of een Bach Bloesem Remedie, deze worden gemengd met een warme basis olie en op de huid en betreffende Chakra gebied aangebracht. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de stem- of Helende Frequentie vorken, die met hun verhogende Frequenties een positief ontspannend effect kunnen geven op jouw Fysieke, Psychische, Emotionele en Energetische lichaam..

 

Anderhalf uur complete ontspanning op de behandeltafel.. deze massage is uit te bereiden tot max 120min vraag evt naar de mogelijkheden bij het boeken. Na deze massage is het aan te raden je vrij te houden voor deze dag en extra water te drinken ivm het reinigende werking die de massage op gang heeft gebracht.

"Ik heb bij jou een heerlijke Energetische Wellness Massage gehad in december.
Ik was uit balans en zat meer in mijn hoofd dan in mijn lijf na een hectische periode in mijn leven.
Ik was me bewust maar kon op dat moment niet zelf de balans terug vinden. De massage was echt heerlijk en zeer ontspannend, echt een aanrader! Het totaalplaatje klopte ook. Jouw manier van ZIJN, je werkkamer, de geurtjes van de etherische olie, de hele sfeer was erg fijn om in te ZIJN. Ik merk nu na een tijdje dat er weer meer balans is tussen hoofd en lijf en dat is heel prettig. Nogmaals dank voor deze beleving en heling. Liefs van mij."

"Van Monika kreeg ik eerst een ontspannend voetenbad, waarna ik lekker warm werd ingepakt ik voelde mij net een cadeautje"

“Voor mij is veilig voelen een groot ding, dat doe ik bij Monika.”
BD

“Monika staat voor mij voor genieten, rust, ervaring en balans, ik zie er elke keer naar uit om bij haar tot rust te mogen komen”

Bach & Geur Frequenties ByMonika

neem contact op

© ByMonika Bruntink 2023 Alle rechten voorbehouden