Coaching

"Lieve Monika, wat heb je ons (mij) fijn geholpen. De behandeling en gesprekken gaven zo veel opheldering dat ik ben veranderd, mijn partner en zoon zijn anders en ook in huis is er zoveel veranderd. Er is rust en zelfs stilte in mijn huis... Nu voel ik ook dat ik stappen heb gezet in mijn proces om uit de BurnOut te komen.. De verdamper en de geuren die ik heb mee genomen bij jou heeft ook zo veel invloed op ons en onze ruimtes. Mijn zoon slaapt eindelijk door.. ik ben zo blij.. hartelijk bedankt liefs M."
M

Psychosociaal Coaching

Wanneer je lekker geïnstalleerd op de behandeltafel ligt, en er Energetisch contact is gemaakt met jouw veld. Is er ruimte waarin er Intuïtief bij mij een onderwerp op kan komen. Vaak hoor ik het, soms zie en een andere keer voel ik het onderwerp waar we het op dat moment over kunnen gaan hebben.

Het kan ook zijn dat je oplossingen aangereikt krijgt, maar ook opdrachten, tips en ideeën waarmee je thuis aan de slag kan. Dit onderwerp heeft te maken met de “verstoring” in jouw Energie; fysiek Energetisch en/of Emotioneel. Door deze “aan te raken” door het bespreekbaar te maken, kan ook op deze wijze heling plaats gaan vinden. Zo behandelen we je Fysieke Lichaam, je Energetische veld én je Emotionele draag en veer-kracht. Deze onderwerpen kunnen recent of “in het nu” zijn maar ook uit het verleden. Het is altijd jouw keus of je dit gesprek en daarmee de eventuele versnelling de heling aangaat.

Vaak is er na de 1e Energie-behandeling al verandering te bemerken. Je gaat anders reageren dan voorheen. Het Zelfvertrouwen groeit, De Ont-wikkeling of Transformatie gaat van start, het proces van Los-laten is begonnen.

Hoe snel de genezing of heling plaats vindt, hangt af van de periode waarover de blokkades gevormd zijn
en in verre u klaar bent om los te laten van wat oud is en niet meer bij u past.

 Ik werk op basis van vertrouwen, veiligheid, ruimte en aandacht, gecombineerd met humor en een recht door zee mentaliteit.  

"Een reis van duizend mijl begint met één enkele stap. Een boom groeit uit één enkele zaailing. Een toren begint met één baksteen. (Wayne Dyer)"

“Een sessie met Monika deed meer voor mij dan al die keren bij de psycholoog”

Na de fotoreading van ons zoontje was ik wel even stil. Ongeloof Wat jij allemaal vertelde.... veel, maar duidelijk. Nu zijn we bezig met de druppels en de olie. Hij geeft zelf aan wanneer het weer tijd is om een druppel te nemen en om dit "samen" met papa te doen vind hij erg leuk! Maar wat het belangrijkste is ...het werkt! We hebben nog een weg te gaan, maar met jou hulp komt dat wel goed!
Ria

Bij een ernstige of een ongeneeslijke diagnose kan ik je ondersteuning bieden op Emotioneel, Energetisch en Fysiek niveau.

Woede, Pijn, verdriet alles komt bij elkaar in 1 lichaam. Hieruit wordt vaak de zin-gevingsvraag geboren en kunnen hiervandaan werken op ziels-niveau. Hierdoor komen je de levensvragen en thema’s die voor je spelen op en is er de mogelijkheid deze op te helderen, evt vergeven en loslaten.

Een Energie behandeling kan oa pijn verminderen of (tijdelijk) wegnemen.
Een energetische behandeling kan worden ingezet als ondersteuning van het fysieke lichaam bij chronische ziekte.

Een behandeling kan je helpen krachtiger door de gevolgen van een chemo of (te) zware antibiotica kuur heen te komen.
Door het magnetiseren komt je lichaam in een hoger trillingsfrequentie waardoor het sterker en met meer kracht zal kunnen werken. 

Een Energie behandeling werkt heel goed samen met de medische of Reguliere Zorg. 

"if you want to know the secrets of the universe, think in terms of Energy, Frequency and Vibrations"

© ByMonikaBruntink 2023 Alle rechten voorbehouden