ByMonika

ByMonikaGeur Frequenties; Essentiele Oliën Holistische Massages & VoetFrequentie Massage"Geluk komt ook voort uit het kunnen genieten van wat nu is"

ByMonika
is zowel een geniet-concept als een geuren-ontdekkingsreis

Geur-Frequenties, zo heten de essentiële of etherische oliën die ik inzet voor elk uniek persoon. 

Geur-Frequenties omdat elke geur vol van verschillende componenten je een geheel unieke beleving geeft . . 
-een unieke Frequentie heeft,
-een unieke geur,
-een unieke heilzame werking,
een unieke kleur,
-een unieke samenstelling
-een unieke plant(en) is geweest
-op een unieke plek heeft gegroeid
-een unieke toepassing geeft en heeft. Energetisch, Fysiek, Emotioneel, Cognitief en Psychisch. 
“De massage was een cadeautje. Wat erna gebeurde kon ik niet bedenken, Monika zei al dat het even na werkt.. Dat heb ik ervaren, er is het een en ander los gekomen, ik voel mij nu veel beter in mijn vel. Ik verheug mij op de volgende afspraak" Marlies.
"Geluk komt ook voort uit het kunnen genieten van wat is"

" Voor mijn zoon had ik om oliën gevraagd die hem zouden kunnen helpen bij zijn hoog-gevoelig-heid. We kregen een mengsel toe-gestuurd in een spray en een roller.. het is on-gelooflijk maar hij slaapt weer, voelt zich sterker. Hij vraagt om zijn roller wanneer het te veel word op een dag. En voor hij gaat slapen sprayt hij eenmaal boven zijn hoofd en op zijn kussen... wat een verschil voor hem en ook ons. Hij is alweer bijna het blije mannetje die hij ooit was"
Janette

ByMonika

Alle Creativiteit kan ik kwijt in het concept van ByMonika. .  
Als ‘Geur-Frequentie specialist’ maak ik diverse uitgeteste combinaties.. 
Rollertjes, flesjes, potjes BodyBoters, LipBalsem of ‘koortslip-boter’ en energetische maar ook parfum-sprays, en ook om te verdampen, inhaleren en voor op-weg stel ik mooie specifieke combinaties samen voor in inhalers.

En als masseur componeer ik mijn eigen massage-therapie.
de Energetische-Massage kan Trans-formerend, Energetisch werken, en de Aromatische met 8-Frequenties –Massage  heerlijk ontspannen in  8 verschillende geuren die specifiek voor jou getest zijn, daarmee gemasseerd worden.. hoe heerlijk is dat!

De Energetische Massage; de combinatie van een energetische behandeling en een massage is werkelijk subliem!
Een diep ontspannende massage ervaring die al je energetische centra’s in je lijf aanspreken..  Een massage is een belangrijk deel in de holistische geneeskunde. Het werkt als “medicijn”, wordt preventief ingezet mbt klachten, als heling en zeker ook om ontspanning in het lijf te krijgen. Aanraken op fysiek en emotioneel gebied is een vorm van communicatie en een essentieel onderdeel van een vitaal gezond leven.

Keuzes:

Energetische Wellness Massage

Elke massage die ik aanbied is een unieke reis vol met geuren op zichzelf. 
Energetische Massage, deze massage neemt het hele fysieke-systeem mee in deze reis. 

in een van te voren gemengde Frequenties is deze Massage een wolk van verschillende geuren. Hiermee kom je tot je Zelf, in rust. Heerlijk thuis komen in je lichaam terwijl de Energie en de werking van de oliën op je inwerken.
De massage laat je ontspannen zodat je dit alles tot je kunt laten komen..  

 

"In de rust komt de stilte in de stilte komt de rust.. met deze rust komt er ruimte.."

8-Frequentie Massage

8-Frequenties Massage 
Deze massage is een zachte en rustige massage die wordt toegepast op de blote rug. En ook de oren, voeten en handen krijgen prettige aandacht.  Ze is erop gericht om spieren, organen en zenuwen te stimuleren.

De massage zorgt voor een heerlijke ontspanning in het lichaam en het hoofd. Hierdoor gaat de energie weer volop door het lichaam stromen. Met als doel je te bevrijden van oude blokkades en spanningen.               

edelsteen Massage

Een heerlijke massage met hoge frequentie trilling van voorverwarmde bergkristallen. Deze kristallen zijn opgeladen en gereinigd in het zeezoutwater en in het maanlicht waardoor deze hun prachtige energie overlaten stromen op jouw fysieke en energetische lichaam.

Van edelstenen is bekend dat deze een helende werking kunnen hebben op ons fysieke en emotionele lichaam. Het geeft een energetische diepte werking.

Door de warmte van de edelsteen word de doorbloeding van je huid geactiveerd en kunnen de massageoliën dieper in je spierlagen komen om daar hun werk te doen. Oliën kunnen zijn aardend, hout, bloemen, kruiden en citrus geuren..

Rug schouder Arm Massage

Echt een NEXT-Level massage. Gelegen op een warmwater kussen kun je heerlijk op je rug liggen wanneer je rug, nek of schouderklachten hebt. Je hoeft je niet om te draaien tijdens de massage, dat is al een weldaad op zich.

Met heerlijke oliën die je rug-nek-schouder-spieren ontlasten met oliën die daar bij passen.. Denk aan hout en kruiden-frequenties vaak om te verwarmen, te ontspannen en te aarden.

Voet Frequenties Massage

VoetReflex-Zone is een holistische alternatieve geneeswijze die er van uit gaat dat alles met elkaar in verbinding staat. Want weet je dat je voeten de spiegel van je lichaam zijn?

Je voeten hebben allerlei energiepunten die in verbinding staan met de rest van je lichaam. Door het masseren van een bepaald deel in je voet, zet je een ander deel van je lichaam aan het werk.

Zo verdwijnen blokkades. VoetFrequentiesZone Massage is geschikt voor iedereen. 

© ByMonikaBruntink 2020 Alle rechten voorbehouden