Bach Bloesem

Bach Bloesem Frequenties

"Geluk is een staat van zijn"

Heeft jouw kindje of jijzelf last van stress voor een toets of examen, moet je presteren maar schrik slaat om je hart, je gaat solliciteren maar hebt nog te weinig geloof in je eigen kunnen, jij moet het altijd het in 1x goed doen, of je hebt binnenkort rijexamen waar je niet van slapen kan..

Slaap jij, je partner of je kind bijna niet of moeilijk in doordat het in het hoofd maar blijft malen?
Heb jij of je kind heftige angst voor iets? Wil je kind niet of moeilijk naar school? Wordt jij of je kind overbelast door alle prikkels?

Wordt er binnenkort een kindje verwacht, je ziet op tegen de bevalling of reageert je 1e kind jaloers of heb je een huisdier wat ongemakkelijk/onzeker reageert en hierover maak je je zorgen?
Komt oud en nieuw eraan met alle onrust en knallen van dien.., 

Gaan jullie verhuizen, gaan jullie op vakantie en het huisdier naar het pension maar voelt zich daar ongemakkelijk. Overweeg dan de unieke Bach Bloesem Remedies. Deze werken op energetisch niveau aan deze problemen zodat er weer oa helderheid en klaarheid komt, rust in het lichaam, aarde onder je voeten.

De Bach Bloesem Remedies zijn 38 prachtige en zeer verschillende Remedies, gemaakt uit Energie van verschillende bloesems. Deze bloesem-energieën hebben tot doel ondersteuning te bieden ter voorkoming van ziekte. Ziekte veroorzaakt door emotionele factoren als neerslachtigheid, angst trauma ect die genezing mogelijk belemmeren. Zij kunnen (evt. preventief) ingezet worden in tijden van grote zorgen en stress. Elke Remedie is bedoeld voor een bepaalde gemoedstoestand of emotie. Lichamelijke ziekten worden niet rechtstreeks behandeld door de Bloesems maar wel door de harmonie te herstellen in de geest. Hierdoor worden de natuurlijke lichamelijke afweermechanismen geactiveerd. 

Wanneer: De Bloesems zijn met name behulpzaam voor velen, die zich over het algemeen vermoeid en ongezond voelen zonder dat daar een specifieke medische diagnose voor te vinden is. De remedies kunnen gebruikt worden of in combinatie met medische of andere behandelingsmogelijkheden.

De Bloesem-Energie heeft een milde werking en kan gebruikt worden door mensen van alle leeftijden, baby’s zowel als ouderen. Ze zijn ook heilzaam voor dieren en planten. Het systeem van dr. Bach is Compleet omdat het emoties behandelt en niet datgene wat die emoties in gang zet. Dat geldt niet alleen voor vandaag, gisteren of morgen, maar voor altijd. Deze Energie wonders uit de natuur kan ik inzetten op div momenten van een behandelingstraject. 

Hoe: Tijdens een Energie-behandeling of Bach Consult kijken we samen naar de mogelijkheden van welke bloesem(s) op jou van toepassing zijn. De Bach Bloesem Remedies zijn zeer veilig en kunnen voor zowel volwassenen als kinderen of dieren en planten gebruikt worden. De Remedies kunnen eventueel bij alle medische- en/of andere behandelmethoden gebruikt worden en staan op geen enkele manier daarbij in de weg.

De bloesemcompositie test en maak ik speciaal op maat in een 30ml flesje voor mens, dier of plant. Door middel van afstemming op een foto en deze te analyseren en evt wat jij mij kunt vertellen, kijk ik welke bloesems gaan werken. Dit overleg ik dan met jou en in overleg stuur ik het flesje naar je op of kun je deze komen halen. Waarna er gestart kan worden met de inname van druppels. Gewoon rechtsreeks in de mond of in een glas water (er wordt een beschrijving bijgevoegd). De bloesems werken op de gemoedstoestanden.

Elke “toestand” heeft en eigen frequentie/trilling en daar past als tegenhanger een bloesem bij die als het ware deze trilling

Op Praktijk voor Energie kom je op mijn Facebook pagina, hier staan diverse Bach Bloesems vermeld, Wellicht herken je er vast wel een paar mbt je eigen persoonlijkheid, die van je kind of juist bij je huisdier. Wanneer je liever een folder ontvangt, vraag deze gerust aan op monika.bruntink@upcmail.nl, liever een afspraak maken of verdiepende informatie bel mij dan vrijblijvend op 0613 277 181 

"Ik voel met de week dat ik anders wordt, ik reageer niet meer zo heftig als voor heen en dikwijls wordt ik minder geraakt dan verwacht.   Vond de reading als zo bijzonder, zo doeltreffend. Van sommige aangehaalde stukken uit mijn leven wist ik niet eens dat ik dat meedroeg als een last. Er vallen nu zoveel stukjes op hun plek.. Met verbazing en herkenning heb ik naar Monika geluisterd.." 

"Ik stond versteld, hoe mijn dochter ineens veranderde! Ze was amper nog maar 2 weken met de druppels bezig"
Gert

Monika, ik wil je bedanken voor je advies en druppels. Onze zoon zijn examen-stress is aanzienlijk verminderd, hij heeft het examen zowaar boven verwachting heel relaxt afgelegd. We zijn allemaal aangenaam verrast 🙂 "

"Onze Friese stabij Olleke was een wat onzekere hond. Eerst niet als klein pupje maar is vreselijk geschrokken van een grote vuilniswagen en vuurwerk midden in de zomer. Daarna is ze steeds wat angstig en onzeker geworden. Vooral voor harde geluiden en vuurwerk schrok ze zo erg dat ze steeds ergens achter of onder kroop. Het was ook een slechte eter die ook aan de magere kant was. Mijn man las op Facebook over Monica en wilde dit graag proberen. Na contact gehad te hebben met Monica die een foto had "gelezen" zijn we druppels die ze voor Olleke heeft klaargemaakt gaan gebruiken. Na een paar weken telefonisch kontakt besloten we een nog iets andere samenstelling te gaan gebruiken hebben. we hebben een Olleke gekregen die veel beter in haar vel zit, veel beter eet en veel minder schrikkerig is. Heel blij dat we Monica gevonden hebben en haar hulp. Heel hartelijk dank Monica. Jan en Ina en van Olleke."
Jan, Ina & Olleke

Bach Frequenties voor dieren

Voor dieren maak ik graag gebruik van foto-analyse waarbij ik test welke bloesems het best passend of heilzaam zijn. Ik maak dan contact met de Energie van het dier en dan wordt vaak al veel duidelijk. Deze energie vertelt mij dmv tekst, beelden, geuren of kleuren wat er verteld mag worden. Dat kan een verandering van iets praktisch zijn, maar ook waar ze tegen aan lopen of juist missen. 

Na het lezen van de Energie volgt een telefonisch contact moment en leg ik uit wat er speelt voor het dier. Dit contact moment duurt maximaal 60 minuten inclusief het lezen van de foto (plusminus 30 minuten). De foto moet er bij voorkeur een zijn waar uw dier alleen op staat.

Vaak gebeurt er tijdens het analyseren van de foto energetisch al het een en ander. Dit is merkbaar aan bijv een diepere slaap of juist onrustig maar ook staren is een signaal, meestal reageert het dier wat anders dan anders. Wanneer het dier “last” heeft van een of meerdere gemoedstoestanden is het prettig en aan te bevelen om te starten met Bach Bloesem Remedies.

De bloesems werken op de gemoedstoestanden. Elke “toestand” heeft en eigen frequentie/trilling en daar past als tegenhanger een bloesem bij die als het ware deze trilling neutraliseert. Vaak merk je op korte termijn al verandering.

Specifiek voor het dier test ik uit welke het meest van toepassing zijn en de heilzaamste werking heeft. Hieruit maak ik een compositie van de bloesemenergie in een 30ml flesje en kunt u deze komen halen of ik kan het naar u verzenden*. Dan kan er gestart worden met de inname van druppels dit kan gewoon rechtsreeks in de mond, door het voer of nog makkelijker in de drinkbak (er wordt een beschrijving bijgevoegd).

Gemoedstoestanden kunnen zijn: onrust, stress, onzekerheid, angst, pijn, ziekte, trauma, grote en kleine veranderingen van bijv opvoeder of een zwangerschap, geboorte, nieuw huisdier die erbij komt, sinterklaas of kerst en het knallen tbv oud en nieuw, uitvallen naar andere honden, kinderen, auto’s ect. *Verzenden via brievenbus-post € 4.95        

In december begonnen met druppels voor onze Friese Stabij tegen vuurwerkangst, dit ging zo goed, dat Monika in januari een andere samenstelling heeft gemaakt om Aike wat relaxter te laten omgaan met andere reuen  en bij spannende momenten zijn uitval gedrag te minderen.  Na een maand al een hele grote verandering.  Aike is veel relaxter.  Bedankt Monika, ook namens Aike

“Onze lieve friese Staby Femke ( in april 3 jaar) werd door trauma’s in het verleden een onzekere, angstige hond. 
Dat resulteerde in uitvallen naar o.a. brommers, hardlopers en grote auto”s die veel lawaai maken.
Ook schrok ze van ieder onbekend geluid. 

Monika maakte voor haar een mix van Bach Flowers voor haar op’ maat”. 
Het resultaat is verbluffend! Na 3 pipetjes is Femke weer een blije, ontspannen hond! 

Ze schrikt soms nog wel, maar dat is ook wel een eigenschap van veel staby’s, het zijn hele gevoelige honden. Na 5 dagen merkten we al verschil in haar gedrag, eigenlijk geloofden we het eerst niet.. maar ze werd alleen maar relaxter.

Dank je wel, Monika, ook namens Femke!”

“Mijn paard Tess was jong en fel toe ze bij mij kwam. De vorige eigenaar kon er weinig meer mee. Ik wilde het wel proberen, zag in haar iets wat ik niet definiëren kon. Na een half jaar wilde ik het opgeven totdat ik Monika op FB tegen kwam. Bach Bloesems....?, ik dacht kan het tenminste nog proberen. Na de analyse kwam eruit dat mijn Paard nooit begrepen was. Zo graag wilde maar niet snapte wat er gevraagd werd. Daarbij werd ze door de vorige eigenaar te flink aangepakt wat haar vertrouwen en zelfvertrouwen enorm geschaad had. Na de Analyse ben ik meteen begonnen met de druppels en zag haar zienderogen veranderen! Nu na 4 Bach flesjes is ze een heel ander paard! De dag dat ze uit zichzelf naar mij toe kwam…. Dankjewel Monika, wat ben ik blij dat we je gevonden hebben!

“Onze hond had veel aan de Bach druppels die Monika samenstelde, 
mocht een foto mailen en ik kreeg een heel verhaal terug…  Wat geweldig was, ineens begreep ik mijn Rakker veel beter.

En met een simpele handeling kon ik hem helpen. Gewoon druppels toevoegen aan het drinkwater”.
Waar hij last van had verminderde met 1 flesje en verdween zelfs bij de 3e fles.”      

De Bach Bloesem Remedies zijn remedies die werken door de fijne Energie die deze uitstralen. 
Ze hebben hiermee een hele positieve invloed op gemoedstoestanden. Angst, gebrek aan zelfvertrouwen, knagen aan ledematen of
op bijv schoenen, stress, te veel blaffen of bijvoorbeeld juist erg onderdanig zijn vertellen iets over het dier.
Bijv angst heeft een trilling (trillen als een espenblad) dan heeft Bach daar een equivalent op. 

Een specifieke bloesemenergie neutraliseert als het ware deze angst, zodat je dier vrij van  angst kan zijn of er zo min mogelijk last van ervaart.

Door een foto te analyseren en de Bach Bloesems te testen; kijk ik welke bloesems voor je lieverd gaan werken, en kan ik speciaal de bloesems “op maat”  samenstellen. Omdat elk dier/mens uniek is heeft bijna niemand een zelfde samenstelling. Een foto van alleen jouw dier en de roep naam (ook de evt roepnaam uit het verleden van je dier bij een voorgaande opvoeder) is voldoende.

Na het testen overleg ik dan met jou wat ik gevonden heb en kun je de druppels gaan geven. Gewoon rechtsreeks in de mond of nek, en in het water of eten. De flesjes kunnen prima via de post naar je toekomen

–  Bach staat nooit geen middel of medicijnen in de weg.

– Bach kan bij zwangerschap,
voeden en pups ingezet worden.

– Bach kan in het begin de gemoedtoestanden wat verergeren, dit zal na ongv 1.5 week verminderen.

– Dieren herstellen vaak veel sneller door deze positieve energie, bij jonge dieren is de werking vaak nog sneller

– Volg mijn pagina speciaal voor de Bach Remedies voor oa referenties en info -of mail HalloMonika@outlook.com of bel 0613 277 181 voor meer informatie

In december begonnen met druppels voor onze Friese Stabij tegen vuurwerk-angst, dit ging zo goed, dat Monika in januari een andere samenstelling heeft gemaakt om Aike wat relaxter te laten omgaan met andere reuen  en bij spannende momenten zijn uitval gedrag te minderen.  Na een maand al een hele grote verandering.  Aike is veel relaxter.  Bedankt Monika, ook namens Aike

“We zijn allemaal een prachtige daad van Moeder Natuur, net zo goed als welke bergwei of riviermonding, spreeuwenvolk of zomerstorm dan ook..” 
                                                                                                 (StarHawk)

neem contact op

vind Monika op Social Media

© ByMonikaBruntink 2021 Alle rechten voorbehouden